Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

ΘΗΡΙΟ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

Στον δεύτερο αιώνα ζωής του Παναθηναϊκού... οι Ν' Ντόι και Σαλπιγγίδης έδωσαν τη νίκη στα γενέθλια των "πράσινων".

Οι δύο επιθετικοί του "τριφυλλιού" "ξεκλείδωσαν" την αμυντική γραμμή του Αστέρα Τρίπολης σκοράροντας στο τελικό 2-0, που έστειλε την ομάδα του Πεσέιρο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η αλλαγή του Ντάμε Ν" Ντόι με κεφαλιά στο 76' και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης λύτρωσαν τους γηπεδούχους που μετά από ένα μέτριο ματς και πάλι, πήραν την 7η εντός έδρας νίκη τους επί μια σπουδαίας ομάδας.

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε με δέκα το ματς μετά την αποβολή του Καρνόσο στο 83' και παρά την συμπαράσταση των 800 οπαδών τους, δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι ουσιαστικό από την "Λεωφόρο".
Ο Αστέρας ήταν κυρίαρχος του παιχνιδιού! Μέχρι το 75΄ ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό και θα μπορούσαν να είχαν ανατραπεί τα πράγματα. Κι ας μην ξεχνάμε τη κίτρινη κάρτα στην αρχή του παιχνιδιού στον Γκούμα που ήταν καθαρή κόκκινη! Ο Αστέρας άξιζε το παιχνίδι, αλλα μην ξεχνάμε ότι ήταν τα γενέθλια του Παναθηναϊκού ........!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήταν καλλίτερος!! η διαιτησία φταίει σε κρίσιμα σημεία τους ανέκοπτε σφύριζε ΑΔΙΚΑ προσέξτε το βίντεο αλλά είπαμε κάνεις δεν μιλαει τι να πει;

Ανώνυμος είπε...

κατά την γνώμη μου ο αστέρας έπρεπε να κερδίσει. αλλά φυσικά δεν είναι σωστά πράγματα αυτά ε?? Μην τσαντίσουμε και τους μεγάλους του ποδοσφαίρου.