Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ! Το Hummer HX Concept ξαναχτυπά!

H Ηummer ξαναχτυπά, αυτή η φoρά με περισσότερες φωτογραφίες του νέου της πρωτότυπου αυτοκινήτου με την ονομασία HX Concept, το οποίο σύμφωνα και με την αμερικάνικη εταιρεία θα είναι το πιο σκληροπυρηνικό όλων.



Το τετραγωνισμένο, γεμάτο έντονες ακμές σχήμα του δεν αφήνει αμφιβολίες ότι πρόκειται περί ενός Hummer αφού διατηρεί τη σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρείας και τη συγγένεια με τα μεγαλύτερα μοντέλα, ταυτόχρονα όμως δείχνει και... διαφορετικό.


Το HX Concept διαθέτει αφαιρούμενη οροφή ενώ για ακόμη πιο «ευάερο» εσωτερικό μπορούν να αφαιρεθούν και οι πλαϊνές πόρτες!



Ο κινητήρας που φοράει το HX είναι ένας V6 3.6lt που χρησιμοποιεί ώς καύσιμο βιοαιθανόλη Ε85 ενώ η κίνηση μεταδίδεται μόνιμα και στους τέσσερεις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 6 σχέσεων.


Η ανάρτηση είναι πλήρως ανεξάρτητη εμπρός και πίσω, διαθέτει αμορτισέρ FOX υψηλής αντοχής, ενώ η εμπρός αντιστρεπτική δοκός μπορεί να αποσυνδεθεί ηλεκτρονικά για να εξασφαλίσει περισσότερη ευελιξία στην κίνηση εκτός δρόμου.



Όλα αυτά σε συνδυασμό με τους πραγματικά τεράστιους τροχούς του HΧ Concept θα του επιτρέπουν να κινείται απροβλημάτιστα σε κάθε είδους έδαφος.




Στο εσωτερικό κυριαρχεί επίσης «πολεμική» ατμόσφαιρα με μεγάλο μέρος των υλικών να είναι κατασκευασμένο από μέταλο και λάστιχο.

Το HX αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση αυτοκινήτων του Detroit την ερχόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: