Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

<Απαντήστε με τίτλο> ΕΙΠΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Να κόψουν τον... βήχα σε αυτούς που λένε ότι θα κατακτήσουν τον τίτλο ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ο πρόεδρος Σωκράτης Κόκκαλης, στη χθεσινή εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, δίνοντας απάντηση εμμέσως πλην σαφώς στον Ριβάλντο.

Ο κ. Κόκκαλης ήταν ευδιάθετος και είπε αρκετές φορές: «Διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα και πρέπει να πάρουμε το Πρωτάθλημα», ενώ θέλησε να δώσει απάντηση στον Βραζιλιάνο άσο της ΑΕΚ, πρώην «ερυθρόλευκο»:

«Κόψτε τους τον βήχα και δώστε απάντηση σε αυτούς που θέλουν να πάρουν δύο σερί τίτλους. Ένας βαθμός είναι η διαφορά. Δεν πρέπει να δίνουμε το δικαίωμα στους αντιπάλους μας να λένε ότι θα κατακτήσουν το Πρωτάθλημα. Έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Να το αποδείξετε στον αγωνιστικό χώρο. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Θέλουμε οπωσδήποτε τον τίτλο, για να είμαστε όλοι χαρούμενοι την εφετινή σεζόν. Ο Ολυμπιακός είχε δύο διεθνείς διακρίσεις. Η μία αφορά τον προπονητή σας, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ των 25 κορυφαίων του 2007 από τη Διεθνή Υπηρεσία Ιστορίας και Στατικής του Ποδοσφαίρου. Η δεύτερη είναι η συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία συλλόγων, με την κατάργηση της G14. Να μη μείνουμε στη θεωρία. Αποδείξτε λοιπόν και στην πράξη ότι διαθέτουμε καλή ομάδα».
Πολύ αισιόδοξος δεν είναι? Για να δούμε τι θα λέει στο τέλος του πρωταθλήματος και τι εκφράσεις θα χρησιμοποιεί τότε ο κύριος Κόκκαλης. Επειδή υπήρξε η νίκη επί του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ που έγινε τόση φασαρία πια, δε σημαίνει ότι είναι αήττητοι και κυρίως οι σίγουροι κυρίαρχοι όπως τους παρουσιάζει ο Κόκκαλης! Έλεος πια! Θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ολυμπιακάρα ρεεεεεεε
παραδεχτείτε το επιτέλους έχουν καλύτερη ομάδα από εσας!!!1

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΑΣ ΚΥΡΙΕ JOHN?
ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ! ΑΝΤΕ! ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΣ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ