Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2008

Σε ρυθμούς ντέρμπι οι δύο "αιώνιοι"

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, αφού οι δύο "αιώνιοι" αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους για τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος της Super League με τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο γήπεδο "Καραϊσκάκη" (13/1, 19:00). Η αναμέτρηση του πρωταθλήματος, μάλιστα, δεν θα είναι και η τελευταία φετινή, αφού τρεις ημέρες αργότερα, οι ίδιες ομάδες στο ίδιο γήπεδο διασταυρώνουν και πάλι τα "ξίφη" τους για το θεσμό του κυπέλλου.

Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η ειδησεογραφία των δύο "αιωνίων" για τις επόμενες μέρες θα αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, αλλά και τις δύο επικείμενες αναμετρήσεις.

Στον Ολυμπιακό η Τρίτη ήταν μία πολύ ευχάριστη μέρα, αφού ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της απόκτησης του Φερνάντο Μπελούτσι. Ο Αργεντινός μέσος ανακοινώθηκε από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ και πλέον μπορεί εντάσσεται στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου, αλλά όχι και στην αποστολή κόντρα στους "πράσινους", όπως έγινε γνωστό, αφού κρίθηκε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μίλησε, όπως συνηθίζει, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Super League, και αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν στο ματς με τον Απόλλωνα της Καλαμαριάς ("παίζεται κάποιο παιχνίδι"), αλλά και σε πολλά άλλα θέματα. Δυσάρεστα τα νέα από το αγωνιστικό σκέλος, αφού ο Σεμπαστιάν Ρομέρο θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες, με αποτέλεσμα να χάσει τα δύο ντέρμπι με τους "ερυθρολεύκους".

Τέλος, όσον αφορά σε ένα… σημαντικό ζήτημα του αγώνα της Κυριακής, διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Καλόπουλος του συνδέσμου Θεσσαλονίκης.
ΠΗΓΗ:contra.gr

1 σχόλιο:

angelos είπε...

asos sto prwtathlima..
x sto kupello sto karaiskaki k
0-4 sti lewforo.