Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

Κόλλησε με μονωτική ταινία στον 7χρονο γιό του την τη φανέλα της ομάδας του!

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα στην πολιτεία Γουισκόνσιν των ΗΠΑ. Πατέρας 36χρονών κατηγορείται ότι κόλλησε με μονωτική ταινία πάνω στο σώμα του 7χρονου γιου του, τη φανέλα της ομάδας ράγκμπι «Green Bay Packers» καθώς ο μικρός δεν ήθελε να τη φορέσει.


Η μητέρα απαθανάτισε το περιστατικό με την φωτογραφική μηχανή του κινητού της τηλεφώνου, καταγγέλλοντάς στη συνέχεια το γεγονός στον σερίφη της περιοχής. Ο Μάθιου Κόουλαντ (ο πατέρας), συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για δύο μέρες, πληρώνοντας στη συνέχεια το ποσό των 186 δολαρίων για να αφεθεί ελεύθερος.


Του επιβλήθηκαν μάλιστα περιοριστικοί όροι σύμφωνα με τους οποίους δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με το παιδί του. Ο 36χρονος άντρας στην απολογητική του κατάθεση, τόνισε πως όλα ξεκίνησαν σαν αστείο και πως το περιστατικό δεν κράτησε πάνω από ένα λεπτό.


Σύμφωνα πάντως με την εισαγγελέα της περιοχής, Τζέιν Κόλγουει, δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία για να κατηγορηθεί ο Μάθιου Κόουλαντ για κακουργηματική πράξη και για το λόγο αυτό θα πράξει μόνο όσα προβλέπει ο νόμος σε τέτοιες περιτπώσεις.
πηγή:madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: