Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2008

ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ 2-0!

Η ΑΕΚ πνίγηκε στα Πηγάδια. Η Skoda Ξάνθη νίκησε 2-0 το... φάντασμα της Ένωσης και προκρίθηκε πανάξια στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Η ακριτική ομάδα ήθελε περισσότερο το παιχνίδι, πίστεψε στην πρόκριση, πάλεψε και τελικά την πήρε δίκαια.
Η ΑΕΚ από την πλευρά της συνέχισε την παράδοση του... Ιανουαρίου. Χθες έμεινε έξω από τον έναν από τους τρεις στόχους της. Αποκλείστηκε από το κύπελλο. Κάποτε θα πλήρωνε την κακή απόδοσή της.
Έτσι, ενώ όλοι πίστευαν ότι το ματς της Τρίπολης ήταν απλά μία παρένθεση, ήρθε η ανώμαλη... προσγείωση. Με παίκτες χωρίς ηθικό, που οι περισσότεροι ήταν επιεικώς κάκιστοι και με τον Φερέρ να ηττάται κατά κράτος από τον Κεχαγιά και να μην μπορεί να βρει δικαιολογίες πλέον, οι φιλοξενούμενοι αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο με κατεβασμένα κεφάλια.
Ο Ισπανός τεχνικός κατέβασε σχεδόν πλήρη ομάδα. Η απουσίες του Ριβάλντο και του Αρουαμπαρένα σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν δικαιολογία για την άθλια χθεσινή εμφάνιση.
Αντίθετα, στην oμάδα της Ξάνθης μόνο συγχαρητήρια αξίζουν. Έπαιξε όπως ακριβώς έπρεπε και ο Κεχαγιάς έκανε ματ στον Φερέρ. Ο Νίκος Κεχαγιάς ξεκίνησε το ματς παίζοντας στην ουσία με έναν επιθετικό, τον Λαμπριάκο, και τον Πόι να βρίσκεται λίγο πίσω του, βοηθώντας τους τέσσερις παίκτες που αγωνίζονταν στο κέντρο.
Ο Λορέντσο Σέρα Φερέρ στήριξε τον Μορέτο με την απόφασή του να τον χρησιμοποιήσει στο χθεσινό ματς, έδωσε τη θέση του Αρουαμπαρένα στον Μπούρμπο και αυτή του Ριβάλντο στον Μανού, ενώ αυτή τη φορά δεν έκανε το λάθος να αφήσει στον πάγκο τον Μπλάνκο και τον έβαλε στην επίθεση δίπλα στον Λυμπερόπουλο.
ΠΗΓΗ:tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: