Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2007

ΟΛΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ! ΤΟ ΕΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ! ΚΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ!

Ο Ντάρκο βάζει φωτιά στο ΦάληροΗ καρδιά του πρωταθλητή και η κλάση του μεγάλου Ντάρκο Κοβάσεβιτς έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού που χάρη στο 1-0 επί της ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος...Ο Σέρβος σέντερ φορ κάρφωσε (φτάνοντας τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα) στο 82 με έξοχη κεφαλιά στην καρδιά την «Ενωση» που έως τότε πίστευε ότι μπορεί να φύγει αλώβητη από το Φάληρο. Η αναγκαστική αποχώρηση του Λεντέσμα (θλάση στο δικέφαλο, τρεις βδομάδες έξω), αποσυντόνισε τους γηπεδούχους που και με την κούραση να βαραίνει τα πόδια τους στο δεύτερο μέρος, κινδύνευσαν σε κάποιες περιπτώσεις, όμως η θέλησή τους για τη νίκη μέτρησε στο φινάλε. Γελειότητες από Φερέρ, κόκκινη κάρτα δέχθηκε στο φινάλε ο Μορέτο που χτύπησε εκτός φάσης τον Πάντο.
ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
ΞΕΚΙΝΑΜΕ:
  • Ο Πανιώνιος νίκησε τον Παναθηναϊκο με 1-0. Όλα ωραία και καλά (αναμενόμενο)!
  • Ο Αστέρας Τρίπολης χάνει από τη Βέροια με 1-0. Έτσι ο Αστέρας παραμένει εκεί που ήταν και δεν απειλήθηκε η θέση του Παναθηναϊκου!
  • Και τέλος η ΑΕΚ χάνει από τον Ολυμπιακό με 1-0. Αποτέλεσμα ....... δε ξεφεύγει η ΑΕΚ στη βαθμολογία και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παιρνάει πρώτος! ΜΠΡΑΒΟ

Μακάρι να έχω άδικο! Σίγουρο είναι ότι φέτος δε θα πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα!

Να δουμε θα νικήσουν στην επόμενη αγωνιστική οι:

Αεκ......Ολυμπιακος.....Παναθηναϊκος.....Αστέρας Τρίπολης.....Πανιώνιος.....Ηρακλης.......?

Και κάποιες ισοπαλίες ανάμεσα σε αυτούς τους αγώνες με σημασία στη βαθμολογία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: