Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2007

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας στη χώρα

Νέο σφοδρό κύμα κακοκαιρίας σαρώνει τη χώρα, με ισχυρές χιονοπτώσεις σε Ήπειρο, Θεσσαλία, Μακεδονία, ενώ χιόνια έπεσαν και στην Πελοπόννησο και τη Στερεά Ελλάδα.

Στην Αττική σήμερα αναμένονται τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα, ενώ κλειστά παραμένουν τα σχολεία στους νομούς Φλώρινας, Κοζάνης και Γρεβενών.

Κλειστός παραμένει ο δρόμος Χορτιάτη - Αγίου Βασιλείου και η κίνηση των οχημάτων στο περιφερειακό δίκτυο της πόλης, γίνεται ομαλά. Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται, πάντως, στο ορεινό δίκτυο της δυτικής Μακεδονίας, όπως και στην ορεινή Χαλκιδική, στην Εθνική Τρικάλων -Ιωαννίνων στη θέση Κατάρα, στην Καρδίτσα στα ορεινά της Αργιθέας και τη λίμνη Πλαστήρα, στους ορεινούς δρόμους της Φωκίδας, της Ευρυτανίας και της Φθιώτιδας, όπως και στο ορεινό δίκτυο της Κορινθίας. Κανονικά διεξάγονται και οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", παρά τα προβλήματα που εντοπίστηκαν το Σάββατο.

Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένουν από την Πέμπτη οι μετεωρολόγοι, ωστόσο αρκετές είναι οι περιοχές που ενδέχεται να κάνουν λευκά Χριστούγεννα.

Εν τω μεταξύ, άκαρπες παραμένουν οι έρευνες στο Σέλερο Ξάνθης για τον εντοπισμό 23χρονου κτηνοτρόφου, που εξαφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή μέσα στη χιονοθύελλα.

1 σχόλιο:

Yellow Kid είπε...

Μα τι μιζερια είνα αυτλη με το "σφοδρο κύμα κακοκαιρίας" που σας έχει πιασει;

Γιατί δεν απολαμβανετε το χιονάκι; Πότε περιμένετε πως θα το ξαναδείτε σε τέτοια πλούσια ποσότητα;

Καταληλο σαουντρακ για να το απολάυσετε Sigur Ros, Requiem του Mozart, Χειμερινοί κολυμβητές.