Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2007

Αντίο στο 2007 με νίκη θέλει ο ΠΑΟ! ΜΠΑΣΚΕΤ

Να κλείσει νικηφόρα τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις για το 2007 θέλει ο Παναθηναϊκός στη Γερμανία κόντρα στη Μπάμπεργκ (19/12, 21.30).

Ο αγώνας με την τελευταία ομάδα του ομίλου είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα από τη Ρόμα.

"Παρά το φτωχό της ρεκόρ η Μπάμπεργκ είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα και πρέπει αυτό να το προσέξουμε στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για την Ευρωλίγκα. Πρέπει να είμαστε δυναμικοί στην άμυνα για να σταματήσουμε τα επιθετικά τους όπλα και περιμένω από τους παίκτες μου να αγωνιστούν με υψηλή αυτοσυγκέντρωση, αφήνοντας την ήττα στη Ρώμη πίσω τους. Θα αγωνιστούμε χωρίς τους Αλβέρτη και Τομάσεβιτς, αλλά το ρόστερ μας είναι ικανό να κερδίσει τους Πρωταθλητές Γερμανίας", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Σέρβου τεχνικού του τριφυλλιού, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεση του τους Τομάσεβιτς και Αλβέρτη.

Από την πλευρά του, ο Σάνι Μπετσίροβιτς, ανέφερε: "Είναι μια σοβαρή ομάδα και θα πρέπει κι εμείς να είμαστε σοβαροί, ώστε να βελτιώσουμε το ρεκόρ μας και να αισθανόμαστε μεγαλύτερη ασφάλεια στον όμιλο. Οι δύο συνεχόμενες ήττες τους δεν σημαίνουν τίποτα, αφού ξέρουμε πως είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό κόντρα στους Πρωταθλητές Ευρώπης. Θα ήμασταν ανόητοι αν δεν παίρναμε την ήττα μας στη Ρώμη σαν ένα καλό μάθημα. Είμαστε έξυπνοι αρκετά ώστε να μην επαναλάβουμε μια τέτοια εμφάνιση και σίγουρα θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με άλλη μια νίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: