Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ - ΑΕΚ

Την πρόθεσή του να πραγματοποιήσει αλλαγές στο βασικό σχήμα εξέφρασε ο Λορένσο Σέρα Φερέρ στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα Κυπέλλου UEFA με την Ελφσμποργκ. Ο προπονητής της ΑΕΚ επεσήμανε ότι όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και δήλωσε ότι ο αγωνιστικός χώρος θα είναι ένα πρόβλημα για την ομάδα του. Ποτέ δεν σκέφτηκα να πάμε σε ένα ματς για την ισοπαλία και οι παίκτες το ξέρουν. Πάντα πάμε για τη νίκη και μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα υπάρχουν παίκτες με ταλέντο και δημιουργικότητα για να κοιτούν το αντίπαλο τέρμα. Αν παίξουμε για να κερδίσουμε, μπορεί να φέρουμε ισοπαλία. Αν πάμε για ισοπαλία, το σίγουρο είναι ότι θα χάσουμε.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ!!!

ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Τελικό χαρακτήρισε ο Έβαλντ Λίνεν το παιχνίδι με την Χέλσιμποργκ! Επεσήμανε πως "δεν πρέπει να τους δώσουμε δικαιώματα στην άμυνα". Έχοντας στόχο να το κερδίσουμε. Στην προκειμένη περίπτωση, για μας κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Μας παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό στην Ευρώπη. Ελπίζω ότι αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει οι παίκτες και θα πράξουν αυτό που πρέπει στο
γήπεδο", τόνισε. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

ΕΒΕΡΤΟΝ - ΛΑΡΙΣΑ
«Σίγουρα η ΑΕΛ θα βρεθεί σε συνθήκες μίας «καυτής» έδρας, αλλά πιστεύω ότι, αν αγωνιστεί και πάλι με σοβαρότητα και πειθαρχία, έχει όλες τις προϋποθέσεις να αποσπάσει το αποτέλεσμα που θέλει. Μετά τις τέσσερις κορυφαίες αγγλικές ομάδες, δεν υπάρχουν σοβαρές διαφορές σε τεχνικό επίπεδο στους υπόλοιπους συλλόγους. Ο Γιώργος Δώνης απέδειξε ότι ξέρει τον τρόπο που πρέπει να αγωνίζεται η ομάδα του, για να αντεπεξέλθει στις ιδιαιτερότητες ενός τέτοιου αγώνα», υποστήριξε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: