Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

Πώς βλέπετε την προοπτική δημιουργίας ενός ενιαίου Δήμου Κυνουρίας;

Η ιστοσελίδα με τα Νέα του Παραλίου Άστρους (www.astrosnews.net) έχει μια ενδιαφέρουσα ηλεκτρονική ψηφοφορία με θέμα "Πώς βλέπετε την προοπτική δημιουργίας ενός ενιαίου Δήμου Κυνουρίας;".
-
Στην ψηφοφορία αυτή μπορεί να ψηφίσει όποιος επιθυμεί ή και να δει τα αποτελέσματα. Τα έως σήμερα το πρωί (18-9-2008) αποτελέσματα, είναι εντυπωσιακά! Δηλαδή ένα ποσοστό 60% βλέπει θετική τη δημιουργία ενός ενιαίου Δήμου Κυνουρίας ενώ μόνο το 33,3% τη βλέπει αρνητικά. Το υπόλοιπο 6,7% αδιαφορεί.
-
Ένα σημαντικό συμπέρασμα είναι, ότι το θέμα ενδιαφέρει έντονα τον κόσμο, αφού το 93,3% παίρνει θέση. Πάντως και το "αδιάφορο" ποσοστό μπορεί να μην αφορά αδιάφορους πολίτες, αλλά να εκπροσωπεί επισκέπτες της ιστοσελίδας από τον λεγόμενο "ορεινό όγκο". Ο οποίος, ο καημένος ο ορεινός όγκος, παρά τον όγκο του, δεν είδε κάτι θετικό από τον Καποδίστρια Ι και μάλλον δεν ελπίζει να δεί όχι μόνο από τον Καποδίστρια ΙΙ αλλά ούτε και από τον ΙΙΙ ή τον IV.
-
Βέβαια, η διαδικασία της ψηφοφορίας δεν έχει ολοκληρωθεί, οπότε τα παραπάνω αποτελέσματα δεν είναι οριστικά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρον θα έλεγα ψηφοφορίες, αλλά κατά την γνώμη μου η συγκεκριμένη μέχρι στιγμής δεν είναι καθόλου αντιπροσωπευτική. Και αυτό για έχουν ψηφίσει μόνο 31 άτομα και είμαι σίγουρος άτομα απο Άστρος!

Ανώνυμος είπε...

Πώς είσαι τόσο σίγουρος, ότι αυτό το ποσοστό (60%) από τα 31 άτομα που έχουν ψηφίσει και θέλουν να πάει ο Δήμος στο Λεωνίδιο, είναι από το Άστρος;

Ανώνυμος είπε...

Στο συγκεκριμένο site δεν νομίζω να μαπίνει και κανείς άλλος εκτός από Αστρινούς κατά κύριο λόγο!
Από την άλλη όπου και να πάει ο δήμος τα ίδια μάυρα χάλια θα είναι!